Wir verwenden eigene und externe Cookies, um unsere Dienste bereitzustellen und statistische Daten zu erheben. Indem Sie weiter auf unser Website surfen, stimmen Sie diesem Fakt automatisch zu. Weitere Informationen Akzeptieren
Reservieren Sie sorgenfrei

Sollten Sie Ihren Urlaub wegen dem Coronavirus stornieren müssen, so geht das bis einen Tag vor der Anreise und Sie bekommen Ihre Anzahlung erstattet. Die Bedingungen finden Sie hier.
Weitere Informationen Verstanden
Book

Reservieren Sie sorgenfrei

We willen je het makkelijker maken om nu te reserveren en de periodes en opties die je het meest interesseren, maar met garanties, zeker te stellen.

Om deze reden, sluit Camping el Pinar zich aan bij het initiatief van ANWB Speciale corona voorwaarden .

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen die rechtstreeks op onze camping voor het seizoen 2021 via onze website, de ANWB of een vergelijkbaar portaal worden gemaakt. Voor het reserveren van accommodaties of staanplaatsen.

Indien je hebt geboekt kun je annuleren vanwege het coronavirus aan de hand van de onderstaande voorwaarden:

Als de camping zich in een land/gebied bevindt dat door de Nederlandse overheid wordt gekenmerkt met de kleurcode oranje of rood, heb je het recht om de reservering te annuleren. Ook heb je het recht om jouw reservering te annuleren als de Nederlandse overheid aankondigt een dergelijke kleurcode af te geven. De informatie op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is hierin leidend. Er zal in geen geval worden afgeweken van het advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/spanje/reizen/reisadvies

De reservering kan worden geannuleerd tot de dag vóór de oorspronkelijke datum van de reservering.

Voor alle overige annuleringen die niet gerelateerd zijn aan het negatieve reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in verband met het coronavirus zijn de algemene annuleringsvoorwaarden van de camping van toepassing.
Restitutie van het reserveringsbedrag

Als aan de annuleringsvoorwaarden is voldaan, zal de camping het bedrag van de reservering terugbetalen. Dit gebeurt binnen 5 werkdagen na annulering.